Utleie av barnehagens lokaler

Sjøflyhavna barnehage leier ut sine unike lokaler til private selskap!

Velkommen til Sjøflyhavna Bursdagsland!

Vi leier ut Sjøflyhavna barnehages unike lokaler til ditt barneselskap. Her vil dere få 1100 kvm for dere selv hvor barnehagens store lekekonstruksjon inviterer til spennende lek og fysisk utfoldelse. Lokalet er utstyrt med musikkanlegg og eget disco-rom. På fine dager kan man også benytte seg av den store uteplassen med grillhytte og en herlig utsikt over Lysakerfjorden.

Det er muligheter for å bestille mat, drikke og dessert gjennom oss - blant annet pølsefest, pizza, barnetapas og sjokoladekake. Hvis ønskelig kan man velge å ha egen mat og drikke. Vi dekker bord med tegneduk og fargetusjer. Vi stiller også med ballonger til alle barna.

Sammen skreddersyr vi ditt selskap etter deres ønsker. Vi hjelper til med planlegging og gjennomføring, i tillegg til at bursdagsvertene tar seg av forberedelsene og rydding i etterkant. Vi ønsker at ditt selskap skal bli en vellykket og spennende opplevelse for både barn og voksne. Kos dere over en kopp kaffe mens barna boltrer seg i det private lekelandet!

Tilbakemelding fra en mor som har lånt bursdagslandet:

"Ville bare takke for en fantastisk bursdagsfeiring hos dere i går. Vi er veldig fornøyd og takknemlig for all hjelp vi har fått før og under bursdagen, og vil absolutt anbefale dere på det sterkeste til andre barn som skal feire bursdagen sin. Tusen takk for god service, effektivitet, positivitet, fleksibilitet og hjelp - helt topp! Med vennlig hilsen, Cathrine"

Opp til 25 barn: 4000 kr
Over 25 barn: 5200 kr

Norlandia-barn vil få 15 % ved leie av lokalet, hvorav eventuell bestilling av mat og drikke kommer i tillegg.

Åpningstider for selskap
Mandag til fredag: kl. 17.00 - 19.00
Lørdag: kl. 12.00 - 14.00 eller 15.00 - 17.00
Søndag: kl. 13.00 - 15.00 eller 16.00 - 18.00

Bursdagslandet holder stengt i juli. Bookingen er likevel åpen for forhåndsbestilling i august og utover.

Tlf: + 47 957 57 203
E-post: sjoflyhavnabursdag@norlandia.com