Ansatte

Administrasjon

Maria Soltvedt

Stilling: Daglig leder
919 07 990
sjoflyhavna.barnehage@norlandia.com

Ferdigutdannet førskolelærer ved Høgskolen i Oslo våren 2012, med fordypning i utefag. Hun har en Bachelor of management fra Handelshøgskolen BI, og har studert Nasjonal lederutdanning for styrere i barnehage- Master of Management program på BI, ferdig høsten 2019. Jobbet i barnehage siden 2012 og begynte i Sjøflyhavna høsten 2017.

Thea Logn

Stilling: Pedagogisk leder

Utdannet førskolelærer ved høgskolen i Oslo, og var ferdig utdannet i 2013.Hun har tatt fordypning i småbarnspedagogikk. Thea har 7 års erfaring som pedagogisk leder og har jobbet i Sjøflyhavna siden september 2018. Thea er også stedfortreder for daglig leder i barnehagen. Hennes interesser er musikk, baking og friluft.

Sara Holmberg

Stilling: Kokk

Sara jobber som kokk i Sjøflyhavna barnehage og har flere års erfaring som assistent i barnehage. Hun er opprinnelig fra Sverige, men har bodd i Norge i 7 år. Hun er utdannet kokk og har en stor lidenskap for matlaging. Tidligere har hun jobbet flere år som assistent i barnehage. Interesser er trening og matlaging

Blekksprutene

Jonas Mathisen Ripegutu

Stilling: Pedagogisk leder

Jonas var ferdig utdannet Barnehagelærer i 2016 ved Høgskolen i Oslo, med fordypning i utefag -han brenner for et aktivt uteliv og alt som har med friluftsliv å gjøre. Han har også tatt ”Lederutdanning for pedagogiske ledere i barnehager” på Handelshøgskolen BI. Før han kom til oss har han jobbet tre år som pedagogisk leder i en barnehage i Oslo. Ellers liker han å spille fotball, trene og dra på tur i marka

Thomas Øinæs

Stilling: Assistent

Thomas har en utdannelse innen Grafisk Design og Mediedesign, samt film og foto. Han er veldig glad i alt som har med kreativitet å gjøre og brenner for å skape noe som kan gi vekst. Han er også en ivrig bruker av forskjellige teknologier og liker å finne nye måter for å kunne jobbe mer strukturert og enklere, og samtidig gjøre det på en visuelt fin måte -om det skulle la seg gjøre. Thomas har mye ulike erfaring, deriblant innen grafiske -og teknologiskebransjer og salg -og båtbransjen. Interessene er styrketrening, data, youtube, kunst, bokskriving og friluftslivet kombinert med drone flyging og fotografering. Ellers er han en med mye energi, som sjeldent tar det helt med ro og liker heller å pussle med masse forskjellige prosjekter.

Lisa-Marie Meyer

Stilling: Assistent

Lisa har tatt Barnehagelærer studier i USA og holder aktivt på med å konvertere utdanningen til norsk standard. Hun stortrives ute i skog og mark med hennes to aktive hunder. Bosatt på Fornebu og kjenner derfor områdene godt.

Fiskene&Manetene

J. Thomas Østli Alnæs

Stilling: Pedagogisk leder

Utdannet pedagog ved Høgskolen i Innlandet avd. Lillehammer, med bla emne-fag som spesialpedagogikk, utviklingsarbeid og RoV. Er tidligere utdannet fagøkonom ved Fagskolen Innlandet avd. Gjøvik. Har også et Årsstudium i Sosialpedagogikk. Har ved siden av studier mange års erfaring innen butikk –både visuelt, administrativt og salg. Kommer ifra ei bygd sør for Hamar, med er nå bosatt i Lillestrøm. Liker turer i fjell og mark, og har bla jegerprøven på småvilt. Ellers glad i å reise og oppleve impulser, kultur, historie og arkitektur.

Renata Matiz

Stilling: Assistent

Studert sosiologi og samfunnsvitenskap og har utdanning i pedagogikk. Hun har mer en 10 års erfaring med barn og er veldig glad i å være sammen med barn. På fritiden liker hun å slappe av med en god bok, men også glad i å trene, gå tur og stå på ski.

Salha Dhiabi

Stilling: Assistent

Salha har erfaring fra både barnehage og skole og har tidligere jobbet på Rykkinn skole . Hun har bachelor i økonomi og finans, samt barne-og ungdomsarbeider. Salha er glad i matte og naturfag. Hun liker og er opptatt av frivillig arbeid. Interessert i antikk og samlerobjekter.

Haiene

Sindre Brevik

Stilling: Pedagogisk leder

Jannicke Nygård

Stilling: Pedagogisk leder

Ole Henrik Kipperberg

Stilling: Assistent

Ole Henrik vokste opp på Jeløya i Moss, men kommer opprinnelig fra Langevåg utenfor Ålesund. Ole har en bachelorgrad i lærerrettet musikk samt en bachelorgrad i kulturprosjektledelse. Siden før studietiden har han jobbet med barn, både på skole/sfo/aks men også på sommerleir. Fritiden går til å spille i band, standup og trening.

Sander Looman

Stilling: Assistent

Sander er tdannet personlig trener og kostholdsveileder. Han studerte fysisk aktivitet og ernæring på høyskolen Kristiania. Startet å jobbe i Sjøflyhavna barnehage høsten 2019. Har tidligere jobbet 2 år i barnehage ved siden av personlig trener jobb. Elsker fysisk aktivitet og all type trening. Er stort sett alltid bli med et smil på lager!:)

Krabbene

Susana Navarro Adamuz

Stilling: Pedagogisk leder

Susana har en Master i Pedagogikk fra Universitet i Sevilla (Spania) hun har 5 års erfaring fra barnehage og har jobbet de siste årene som Pedagogisk Leder. Yoga er en stor interesse for Susana og hun har Yoga hver uke med barna i barnehagen. Ellers er Susana glad i musikk, reise, hekling, psykologi, meditasjon.

Runa Kristoffersen

Stilling: Pedagogisk leder

Runa er utdannet barnevernpedagog ifra Høgskolen i Lillehammer, og var ferdig i 2016. Under utdanning jobbet hun på eldrehjem og var mentor for en gutt på barneskole. Etter endt studie har hun jobbet i studentbarnehage i Trondheim, og jobbet i barnehage på Nesodden. Hun går også videreutdanning for å bli barnehagelærer, og har et år igjen på OsloMet. Hennes interesser er bla. natur, dyr og miljø.

Aleksander Pedersen

Stilling: Assistent

Aleksander kommer fra Hammerfest, og har jobbet i barnehagen i 4 år. Han har et ønske om å utdanne seg til barnehagelærer. Ellers er han glad i fotball og trening. Veldig sosial og glad i å slå av en prat.

Yelena Pankova

Stilling: Assistent

Yelena har jobbet som assistent i Sjøflyhavna siden februar 2019. Hun har tidligere jobbet i en annen Norlandia barnehage og har god erfaring som assistent. Yelena har en bachelor i reiseliv og økonomi. Hennes interesser er håndarbeid, reise og familie.

Maja Aasan

Stilling: Assistent

Maya har erfaring fra skole og barnehage, jobbet tidligere i barnehage i USA i et halvt år. Hun er utdannet microbladingartist og jobber med dette ved siden av barnehagen. Maya har en interesse for dans.

Kråkebollene

Thea Logn

Stilling: Pedagogisk leder

Utdannet førskolelærer ved høgskolen i Oslo, og var ferdig utdannet i 2013.Hun har tatt fordypning i småbarnspedagogikk. Thea har 7 års erfaring som pedagogisk leder og har jobbet i Sjøflyhavna siden september 2018. Thea er også stedfortreder for daglig leder i barnehagen. Hennes interesser er musikk, baking og friluft.

Maria Andersson

Stilling: Pedagogisk leder

Maria er fra Karlstad i Sverige, men flyttet til Oslo i 2010. Hun har jobbet i barnehage siden 2011 og er utdannet barnehagelærer. Maria begynte å jobbe i Sjøflyhavna barnehage i august 2019.

Leah Marie Burøe

Stilling: Assistent

Er fra Oslo og har gått videregående med spesialisering innen idrett. Leah har jobbet i Sjøflyhavna siden høsten 2018, og ønsker på sikt å ta barnehagelærerutdanning. Interesser er sminke, venner og familie.

Rumpetrollene

Elin Therese Vikeby

Stilling: Pedagogisk leder

Ferdig utdannet barnehagelærer i 2016 ved Høgskolen i Oslo. Elin har fordypning i utefag. Hun jobbet 3 år som barnehageassistent i barnehage før hun startet på barnehagelærerstudiet. Interesser er styrketrening og løping.

Michaela Holsteryd

Stilling: Pedagogisk leder

Michaela er fra Stockholm, men flyttet til Oslo høsten 2016. Hun har 5 års erfaring fra barnehage og er utdannet barne og ungdomsarbeider. Tidligere har hun jobbet som gymnastikklærer for barn/ungdom på elitenivå i 7 år i Sverige. Til Høsten ønsker Michaela og studere til barnehagelærer. Hennes interesser er trening og reise.

Amal Ahmed

Stilling: Assistent

Jobbet i sjøflyhavna siden våren 2018, og har erfaring fra barneskole. Har en bachelor i psykologi og ønsker etterhvert og ta en videre utdanning i familieterapi. Interesser er reise.

Maria Estela Andresen

Stilling: Assistent

Ferdig utdannet barneskolelærer og har jobbet som lærer i 12 år i Filippinene. Hun har jobbet i barnehage siden 2009. Maria begynte i Norlandia som vikariat våren 2018 og fikk fast jobb høsten 2018. Nå er hun nylig ferdigutdannet barne- og ungdomsfagarbeider. Hennes interesser er familie og barn, venner, kunst, fotografi, mat og fest.

Kathrine Sofie Vallestad

Stilling: Pedagogisk leder

Ferdig utdannet førskolelærer i 2010, de 4 siste ukene av praksis i SOS barnehage i Nicaragua. Videreutdanning i pedagogisk utviklingsarbeid og tar fortiden utdanning i pedagogisk veiledning. Har jobbet i barnehage og miljøterapeut i bolig siden 2010. Videre har hun utdanning som dekoratør/interiørkonsulent.

Sjøstjernene

Julie Polmar

Stilling: Pedagogisk leder

Julie har tatt bachelorutdanning i barnehagelærerstudiet og har jobbet som barnehagelærer siden august 2018. Hun har jobbet i Norlandia siden den gang. Hun elsker å jobbe med mennesker og spesielt barn.

Sanja Lungul

Stilling: Assistent

Sanja er opprinnelig fra Serbia men har bodd i Norge i 11 år. Hun har utdanning i pedagogikk og erfaring fra både skole og barnehage. Ønsker å videreutdanne seg til barnehagelærer. Ellers glad i musikk, film og fotografi.

Andre ansatte

Martin Gundersby Molvær

Stilling: Vikar

Martin har jobbet i Sjøflyhavna barnehage siden høsten 2017. Han tar bachelor i IT ved Høyskolen Kristiania.

Sondre Larsen

Stilling: Vikar

Kommer fra Fauske i Nordland. Utdannet skuespiller ved norsk skuespiller institutt. Har jobbet i Sjøflyhavna siden høsten 2017 og jobber ved siden av som freelance skuespiller. Han liker å være kreativ og har en stor interesse for musikk

Guro Nordberg Follien

Stilling: Vikar

Jobbet i Sjøflyhavna siden høsten 2017. Utdanner seg til barnehagelærer, men jobber hos oss i Sjøflyhavna som vikar.

Wilairak (Leila.P.) Bolstad

Stilling: Vikar

Leila har erfaring fra barnehage og har tidligere jobbet for personalhuset i flere år.

Per-Kristian Vinje

Stilling: Vikar

Per-Kristian kommer fra Ålesund og har jobbet som vikar i Sjøflyhavna siden våren 2019. Han er utdannet musiker og har tidligere erfaring fra barne- og ungdomsskoler. Nå studerer han IT og bruker ellers mye tid på å være kreativ, lage musikk og spille i band.

Khalid Hassan

Stilling: Vikar

Khalid er 26 år og har jobbet 5 år i barnehage. Han startet i Sjøflyhavna høsten 2019. Til høsten skal han studere skipsfart og logistikk. Hans interesser er fotball og musikk. Khalid vil fortsette som vikar hos oss ved siden av studier.